Odvádění duší a něco o tom.

Přivtělená duše, je duše jako jsme my, s tím rozdílem, že nemá fyzické tělo.
Duše se přivtělují vždy na společný problém člověka , tím si duši přitáhneme. Může to být povahová vlastnost, o které třeba ani nevíme, nebo na společnou karmu. Jako v životě, když potkáváte různé lidi. Funguje to na zákonu rezonance. Není tedy náhoda, jaký duše máme u sebe.
Většina duší neví, že umřeli a tak konají, dál jako za života. Často si ani neuvědomují, že fyzické tělo nemají a že existuje možnost jít do světla a tak duše zůstává buď u někoho, nebo v místě kde zemřely, či se jen tak potuluje prostorem. Duše má stejné myšlení, jako když měla hmotné tělo. Pamatuje si všechny inkarnace, ale díky zúženému vnímání si v danou chvíli pamatuje jen poslední život, který žila ve fyzickém těle. Duše bez těla nevnímá čas jako my a tak pro ni stovky i tisíce let může být okamžik.
Žádná duše tu tedy nezůstává náhodou, zůstává tu, protože ji tu drží pocit nedokončeného úkolu, nebo jí tu drží materiální záležitosti, či pouto s někým, se kterým si nevyřídila všechny účty.
Může tu být i tisíce let a hledat toho, s kým si potřebuje vyřídit účty a když ho konečně najde, tak se jen tak nepustí a působí mu různé potíže. Potíže se můžou týkat všeho, zdraví, majetku, vztahu v rodině, v partnerství, v práci a dalších oblastech života, podle toho, co má za trauma.
Někdy tu duše drží milující rodinní příslušníci svojí láskou a steskem, aniž by si uvědomovali, že ji tu chtějí držet a někdy tu duše zůstává, aby se dále starala o členy své rodiny.
Na první pohled se zdá, že v některých případech ani nevadí když tu duše nadále je, jako třeba když vám zemře v dětství babička a nadále dává na vás pozor. Ze začátku může jít o pomoc, aby jste neupadly a odradí vás od činnosti, kterou jste chtěli vykonávat, ale jak babička získává větší moc i když myslí, že je to pro vás v dobrém, tak vám může do života zasahovat více a více a vy se nakonec budete ztrácet v tom, co chcete. Třeba se budete rozhodovat jaký obor budete chtít studovat, myslíte si, že by vás bavila veterina a péče o zvířata, ale babičce se bude zdát lepší ekonomie a vy pak nebudete vědět jak se rozhodnout. Nakonec přistoupíte třeba na ekonomickou školu a budete dělat něco, co jste nechtěli. Takto to může jít dál a dál a vy se budete ztrácet v tom, co byste vy sami rádi dělali.
Nikdy není náhoda, proč daná duše je u vás, ani když se zdá, že je úplně cizí. Můžete mít společnou karmu, mnoho let vzdálenou, kterou je potřeba zpracovat, aby duše odešla. Takovou duši tu může držet chuť se pomstít a tak vám ztrpčuje život.
Není ani vy-jímkou, když tu duši drží majetek. Za svého života nabyla majetku, náhle umřela a například do „jejího“ domu se nastěhovala osoba, kterou ani za života neměla ráda a působí v domě problémy.
Nebo se můžete nově nastěhovat do úplně cizího bytu a nájemník, který umřel se s tím nechce smířit. Jak jsme si už řekli, duše neví o svým stavu a tak cítí nárok na byt, či na majetek jako vy. Duše tam může takhle být i přes rekonstrukci a spoustu dalších nájemníků.
Pak jsou tu taky duše, které když přišly o svoje fyzické tělo, byly zmatené a byly odchyceny tzv. černými mágy, kteří je pak využívají pro své účely. Protože je duše zmatená, nechá si namluvit např., aby mohla odejít do světla, musí splnit ještě nějaké úkoly. A protože většinou každá duše si je vědoma nějakých svých prohřešků, tak s úkoly souhlasí. A tak takhle plynou roky a třeba i stovky let a ona plní úkol za úkolem a je tu pořád.
Představme si takovou duši, kterou už několik let sužuje trauma, že ani není schopna vidět, že má možnost dalších inkarnací, cítit se lépe a možnost odejít do světla….
Metoda, kterou používám spočívá v navázání kontaktu s duší přes vás a následně ji regresí pomůžu od problémů, které jí tu drží. Po té, co duše díky regresi uvidí jiný pohled na sebe sama a na celou situaci, začne chápat, že odejít do světla je pro ni výhodné a následně ji odvedeme tam, kde má být.
Odvedení duší tedy není pomoc jen vám od potíží, ale také té duši, která se tu trápí, brzdí svůj vývoj a neví jaké má možnosti.Pomozme jí.

Napsat komentář